Hvordan bruke appen Nørs?

Undersøkelser viser at brosjyrer blir kastet og 70 % av muntlig informasjon glemt- det er de harde fakta. Appen Nørs fra Nors Care brukes av gravide og småbarnsforeldre over hele Norge for å øke kunnskapen. Vi er glad vi har blitt et viktig supplement til helsetjenesten, og at vi hjelper så mange med å ta bedre helsevalg.

Vår unike CareFeed® -teknologi gir deg trygge og relevante helseråd og verktøy gjennom ukene i svangerskapet, og i den spennende småbarnsfsen. Gjennom økt kunnskap står du sterkere i møte med helsetjenesten og du blir bedre rustet til å ta informerte valg.

Fra brosjyrer til app

Hver uke ligger det klar nye artikler til deg i appen. Disse er nøye vurdert og i tråd med temaer som helsemyndighetene ønsker at du skal ha kunnskap om. Når du kommer til kontroll hos jordmor og lege så er det til god hjelp at du har lest disse mellom hver gang. Da kan dere bruke tiden på det som er viktig for deg! Det vil spare lege og jordmor fra å bruke mye tid på å gi informasjonen muntlig. Det er noen som deler ut brosjyrer fremdeles, mens undersøkelser viser dessverre at disse ofte blir glemt eller kastet. Når du leser innholdet i appen så er det trygt og enkelt for deg, enklere og tidsbesparende for helsepersonell og tiden kan anvendes mer hensiktsmessig og individuelt under konsultasjonen 😉

Riktig innhold til riktig tid

Til deg som nettopp har blitt gravid vil det ligge informasjon om livsstil, kost og ernæring, typiske symptomer og annet innhold som mange gravide lurer på. Litt senere i svangerskapet er innholdet tilpasset den voksende magen og ting man lurer på da, for eksempel alt fra hvordan du kan skape kontakt med babyen i magen og hvordan kjenne liv, til strekkmerker og halsbrann. Etter hvert finner du innhold om blant annet amming og flaskemat, fødsel og barseltid. Flere kommuner legger også inn tilpasset innhold til sine egne innbyggere. For at du ikke skal gå glipp av noe minner vi deg på når det er ny uke for deg. Pass på at du får med deg alt i løpet av uken så du er klar for nytt innhold neste uke også.

Les, lytt og lær når det passer deg

Vi har lagt en nøye vurdert plan for innholdet vårt sammen med våre samarbeidspartnere. Nørs har kun innhold fra sikre og troverdige kilder, i motsetning til hva mange opplever å finne når de Googler.

Det er gjort forskning som viser hvordan man lærer best. Det er når man er avslappet og har tid og anledning- ikke under stress! Erfaring viser at Nørs har lykkes med nettopp det. Du finner frem appen akkurat når det passer deg best. Enten du er på bussen, på toget, har en pause på jobben eller sitter hjemme i sofaen om ettermiddagen.

Dette kan du gjøre:

  • Ta frem appen hver uke

  • Les artiklene som ligger klar til din uke (de merkes som lest og legger seg nederst)

  • Skriv ned spørsmål og ting du synes er viktig før neste kontroll hos jordmor eller lege

Hva kan du oppnå?

  • Økt kunnskap og forståelse for svangerskapet og tiden etterpå

  • Bedre tid i møte med svangerskapsomsorgen

  • Bedre forutsetning for å ta informerte valg i tiden som ligger foran deg

  • Styrket helsekompetanse


Forrige
Forrige

Her bruker «alle» Nørs og innbyggerne er mer fornøyd med jordmor

Neste
Neste

Forbrukerrådet advarer mot utenlandske helseapper – norske Nørs deler ikke sensitive data